Eat & Meet söker personal!

Jobba hos oss!

Sommar och extrapersonal sökes!

Wayne´s Coffe Söderhamn & restaurang Eat & Meet söker ständigt fler personligheter som kan möta gäster med ett leende och få dem att trivas. Nu är våren på gång och sommaren är snart här och vi vill inkludera dig i vårt team.

Till oss blir du caféets och restaurangens ansikte utåt, varje dag då du serverar eller står bakom kassan. Därför är det viktigt att du brinner för café och restaurangmiljön, har en positiv attityd, gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är serviceinriktad till ditt sätt. Det viktiga är inte att du kan bära många tallrikar utan det viktiga är att du älskar det du gör.

Wayne´s Coffee Söderhamn och Eat & Meets fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss.

All rekrytering sker lokalt på respektive café och restaurang. Ta kontakt och besök gärna oss personligen och lämna din ansökan.

Vill du lämna en spontan ansökan direkt med ditt CV, skicka iväg ett mail via jobba hos oss.