Eat & Meet catering, event & fest

Middag, umgänge & event i en härlig miljö!

Här finns alla möjligheter, det är bara fantasin som sätter gränser. Vi erbjuder stora valmöjligheter med alltifrån traditionell middagsbjudning till spektakulära fester för dig och ditt sällskapVår populära restaurang och bar är utmärkt både för events och stora som små bjudningar för fest, event, kalas, bröllop, kick off eller stor släktmiddag. Har du en idé så gör vi jobbet!

Hos oss blir dina festupplevelser minnesvärda. Utöver den vackra inramningen från Strykjärnsparken så är den kulinariska upplevelsen minst lika viktig.

Catering från Eat & Meet

Det är underbart att slå sig ner vid dukat bord. Vi levererar catering till konferenser, stora och små fester, bröllop, konferenser, middagar, kundevent och releaser.

Kontakta oss för offert!

Vi har en riktig engagerade och erfaren personal som hjälper er med alla former av arrangemang. Vårat motto är att ni ska känna er trygg i vårt genomfarande tillsammans – din tillställning ska bli framgångsrik och oförglömlig!

Tveka inte att kontakta oss via info@eatmeet.se eller telefon  0270-100 11