Vinterfesten 2017

Den 30 januari – 5 februari 2017 är Söderhamn stolt värdstad för SM-veckan – en av Sveriges största idrottsliga folkfester.

Den 30 januari – 5 februari 2017 är Söderhamn stolt värdstad för SM-veckan – en av Sveriges största idrottsliga folkfester.

Snart är det dags för Söderhamns stora Vinterfest 2017!

Det kommer att bli något utöver det vanliga med spektakulära upptåg, uppträdande, vänner för livet och träff med nya bekanta från idrottseliten och föreningar samt besökare från alla håll och kanter. Vi kommer såklart att uppdatera och hålla er informerad om vad som händer och sker på Eat & Meet.

Vår fantastiska personal kommer även att vara stationerad på Medalplaza (Rådhustorget) där ingen mindre än Idolvinnaren Liam Cacatian Thomassen och E-type uppträder under lördag 4 februari.  E-Type är känd för sina spektakulära scenshower som kännetecknas av stora mängder pyroteknik, rök och konfetti. Vi ser så mycket framemot allt som kommer att hända 30 januari – 5 februari då Söderhamn stolt är värdstad för SM-veckan – en av Sveriges största idrottsliga folkfester.

Läs mera info på Vinterfesten.se

Den 30 januari – 5 februari 2017 är Söderhamn stolt värdstad för SM-veckan – en av Sveriges största idrottsliga folkfester.

Eat & Meet kommer att ha öppet för lunch, afterski, afterdinner, lounge och andra härligheter som innefattar Vinterfesten.