Team Mat 2017

Team Mat från vänster Helge Söderlund, Söderhamns Catering, Jonas Roos och Stefan Svanberg från Albertina, Tony Fahlkvis, Eat & Meet, Micke och Urban Gisselsson från Tewes konditori och Stefan Lundgren från Söderhamns Kommun. Foto: MatVärden

Team Mat från vänster Helge Söderlund, )Söderhamns Catering), Jonas Roos och Stefan Svanberg från (Albertina), Tony Fahlqvist, (Eat & Meet), Micke och Urban Gisselsson från (Tewes konditori) och Stefan Lundgren från (Söderhamns Kommun).
Foto: MatVärden

Det är så underbart när stans bästa krögare och leverantörer slår sina mjölsäckar ihop. Det här kommer att göra susen för alla tusentals besökare som anländer Vinter-SM och det stora Vinterkalaset som pågår under en hel vecka i lilla Söderhamn.  Ni kan räkna med att få avnjuta det bästa från det lokala.

  1. Besöka Eat & Meet
  2. Köp en Vinter-SM-mössa 
  3. Besök Vinterkalaset
  4. Köp ett Vinterhäfte 

Vi ses på Eat & Meet, Hällåsen och Medalplaza

Sportiga vinterhälsningar önskar
Team Eat & Meet