Söderhamn står som värdstad för SM-veckan mellan 30 januari – 5 februari 2017!

vinterkalaset
Julklapps-shopping, lunch och kvällar samt juldagsfest!

Julhandla in det sista och andas ut inne hos oss med en god matbit och dryck. Eat & Meet kommer att avsluta året så som vi påbörjar nästa. Det kommer att bli fullt ös med planering, struktur och serviceanda på högnivå när Vinter-SM och det stora Vinterkalaset står på spel.

Söderhamn står som värdstad för SM-veckan mellan 30 januari – 5 februari 2017.
– Det är en av Sveriges största idrottsliga folkfester. SM-veckan är ett arrangemang som ägs av Riksidrottsförbundet (RF) och Sveriges television (SVT). Under en veckas tid, i en och samma stad genomförs svenska mästerskap i en mängd olika idrotter. SM-veckan vinter omfattar 20 olika idrotter.

Årets julklapp
– Biljettkonceptet under SM-veckan är en entrémössa som ger tillträde till alla arenor.
Läs mera på Visitsoderhamn.se och köp din biljett via smbutiken.se.

Vi hälsar er varmt välkomna in
– Team Eat & Meet