Besök vår Irish Coffee bar 20/1

Eat1

Lördag den 20/1 är ni varmt välkommen ner till vår uteservering.
Där har Kumar byggt en Irish Coffee bar, och efter som att de är
En av årets fattigaste helger kommer dom endast kosta 100kr. Vi kommer även att ha andra erbjudanden på samtliga kaffedrinkar, finns även alkoholfritt alternativ!

Välkommen.

Juldagen på Eat & Meet

Juldagen på Eat & MeetÅrets stora hemvändarfest närmar sig, vi välkomnar dig och dina vänner till Eat & Meet för att fira den med oss! Vi slår upp dörrarna klockan 21.00 och fortsätter festen till 02.00.

På scenen hittar ni inte bara vår grymma Daniel Wennström bakom DJ-båset utan även coverbandet TIDE som kommer bjuda på en blandad och rockig repertoar som garanterat livar upp stämningen!

Förköp

Biljetter till juldagen finns till försäljning för 220kr (ink garderob) från och med den 29 nov. Förköpen kommer att ha förtur i kön och gäller fram till 23.00. Ni kan köpa dessa biljetter i vår restaurang. Entré vid dörren kommer att kosta 300kr (ink garderob). ÅLDERSGRÄNS +23 år

Är ni intresserad av att njuta av god mat är ni välkommen igen onsdagen den 27 december.
Ring 0270-100 11 så hjälper vi dig att reservera ett bord.

Se Juldagen på Eat & Meet på Facebook

25 års jubileum med hårshow – Made by Hårcenter

Torsdag 16/11 är det stort pådrag på restaurang Eat & Meet. Hårcenter Frisör & shop firar 25 års jubileum och drar på med en stor hårshow som ni aldrig tidigare har skådat. Här kommer färg, hårdvård, glitter och styling förenas. Det är i samma anda och passion frisörerna på Hårcenter arbetar för att kunden ska kunna känna en helthet.

I samarbete med:

Eat & Meet, Waynes Coffee, Wella, Sportsgym, Workout Empire, Nillas Salong & butikBalconetten och Twinkle. Make up på modellerna görs av Teresa Grundin IWalla.

Dag: Torsdag 16/11
Tid: Klockan 19.00
Förköp på Hårcenter: 250kr (Mingelmat med bubbel, goodiebag med massor av överraskningar & show)
Plats: Eat & Meet

Eat & Meet catering, event & fest

Middag, umgänge & event i en härlig miljö!

Här finns alla möjligheter, det är bara fantasin som sätter gränser. Vi erbjuder stora valmöjligheter med alltifrån traditionell middagsbjudning till spektakulära fester för dig och ditt sällskapVår populära restaurang och bar är utmärkt både för events och stora som små bjudningar för fest, event, kalas, bröllop, kick off eller stor släktmiddag. Har du en idé så gör vi jobbet!

Hos oss blir dina festupplevelser minnesvärda. Utöver den vackra inramningen från Strykjärnsparken så är den kulinariska upplevelsen minst lika viktig.

Catering från Eat & Meet

Det är underbart att slå sig ner vid dukat bord. Vi levererar catering till konferenser, stora och små fester, bröllop, konferenser, middagar, kundevent och releaser.

Kontakta oss för offert!

Vi har en riktig engagerade och erfaren personal som hjälper er med alla former av arrangemang. Vårat motto är att ni ska känna er trygg i vårt genomfarande tillsammans – din tillställning ska bli framgångsrik och oförglömlig!

Tveka inte att kontakta oss via info@eatmeet.se eller telefon  0270-100 11

Höstligt menybyte

Under ett par veckor har våra kockar tillagat, testat och bjudit på avsmakning inför höstens menybyte som har smålanserats. Vi har inför hösten även fokuserat på att plocka in lokala producenter med fisk i från Karlslunds Fisk Och Rökeri i Bollnäs, charkuterier från Färila och ost i från Järvsö.

Kom in och sätt er vid dukat bord och avnjut en god middag med inspiration av säsongens smaker och speciellt utvalda viner som vår personal rekommenderar. Vi har många ess i ärmarna som sätter guldkant på er kväll.

För bordsbokning ring, 0270-100

Följ oss gärna på Facebook
Tagga oss på Instagram #eatmeet #eatandmeet

Varma hösthälsningar
Team Eat & Meet

Äntligen är det helg – kom in på en matbit

Bordsbokning: 0270-10011
Bordsbokning: 0270-10011

Äntligen är det helg!
På fredagarna om inget annat anges så öppnar vi upp dörren för á la carte  16.00.

Vi önskar er alla varmt välkommen in och en fortsatt trevlig helg.

/ Team Eat & Meet

Eat & Meet – bar och mat

Höstens läckerheter på Eat & Meet har presenterats lite smått. Under veckan kommer Söderhamnsbor, återvändare och förbifarande återigen få upptäcka nya och sensationella smaker som passar in på krogen och den nya konstruktionen som sker i drift och bland personal. Den här utvecklingen är för att kunder, gäster och leverantörer inte ska behöva gå i gamla spår utan Eat & Meet satsar på gästen och personalens kreativitet.

Nu går vi in mot höstbladens fina färger, avnjuter goda drycker och god mat och låter servicen få värma våra sinnen och smaker.

Följ oss på facebook för att få dom senaste uppdateringarna

Varma hösthälsningar
Team Eat & Meet

Välkommen att boka på telefon 0270-100 11

Eat & Meet söker personal!

Jobba hos oss!

Sommar och extrapersonal sökes!

Wayne´s Coffe Söderhamn & restaurang Eat & Meet söker ständigt fler personligheter som kan möta gäster med ett leende och få dem att trivas. Nu är våren på gång och sommaren är snart här och vi vill inkludera dig i vårt team.

Till oss blir du caféets och restaurangens ansikte utåt, varje dag då du serverar eller står bakom kassan. Därför är det viktigt att du brinner för café och restaurangmiljön, har en positiv attityd, gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är serviceinriktad till ditt sätt. Det viktiga är inte att du kan bära många tallrikar utan det viktiga är att du älskar det du gör.

Wayne´s Coffee Söderhamn och Eat & Meets fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss.

All rekrytering sker lokalt på respektive café och restaurang. Ta kontakt och besök gärna oss personligen och lämna din ansökan.

Vill du lämna en spontan ansökan direkt med ditt CV, skicka iväg ett mail via jobba hos oss.

Boka Bord

Eat & Meet
Happy Valentine Day 14/2!

Alla hjärtans dag närmar sig och det är dags att planera in en romantisk middag med någon du tycker om. Hos oss finns alltid något som kommer att falla dig och din älskling i smaken eller varför inte bara boka en middagsupplevelse för familj, släkt eller vänner

Boka bord på 0270-10011

 

Stekt entrecôte från Tillmans i Bollnäs

Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook

Efter en heldag på Hällåsen kan det vara skönt att bara få sätta sig och bli serverad.

Stekt entrecôte från Tillmans i Bollnäs som serveras med en potatisterrin, stekta grönsaker samt rödvinssås med god dryck till efter en heldag med glada hejarop och applåder till alla våra tävlande på SM-veckan.

Välkommen in i värmen
– Eat & Meet Crew